29 Ekim 2014 Çarşamba

Minikler ve Büyükler Ligi Başlıyor

2014-15 Minikler ve Büyükler Ligi Aralık ilk hafta başlıyor.

Minikler Ligi Katılım Koşulları:
·         Bir kulüp en çok A ve B olarak iki takım ile müsabakalara katılabilir. Grup maçlarında A ve B oyuncuları takımlar arası geçiş yapamaz. Eğer kulüp bir üst tura bir takım ile geçerse A ve B takımlarını birleştirebilir. Eğer kulübün iki takımı da üst tura geçerse yine A-B arası geçiş yapamaz.  Kulübün iki takımı da finale çıkmaya hak kazanmışsa yine bu iki takımı finalde A-B olarak yer alabilir, lakin takımlar arası geçiş yapamaz.
·         Müsabakalara katılacak sporcular 2003-2004 doğumlu olacaktır.
·         Takımlar isterlerse kadrolarında iki 2005 doğumlu sporcu bulundurabilir.
·         Sporcular müsabakalara kulüpler adına çıkartılmış sporcu lisansı ile(Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sicil Lisans Şefliğinden) katılabilirler. MEB lisansları kullanılamaz.
·         Lisansı olmayan hiçbir oyuncu kesinlikle müsabakalara katılamaz.
·         Takımların başında sahaya 2014-15 Vizesini yaptırmış antrenörler çıkabilir. Voleybol Antrenörlük Belgesi olmayan Beden Eğitimi Öğretmenleri müsabakalara katılamazlar. Saha içinde de bulunamazlar.
·         Antrenörler 2014-15 Voleybol Antrenör Vize Kartlarını sporcu lisansları ile birlikte müsabaka hakemliğine teslim etmek zorundadır. Ayrıca hakemler gerektiğinde ikinci bir kimlik belgesi talep edebilirler.
·         Müsabakaların 7-8 Aralık 2014’de başlaması planlanmıştır. Bu sebeple lisans işlemlerinin ivedilikle yapılması önerilir.
·         Şu ana kadar katılım yapan kulüpler aşağıdadır. İsteyen kulüpler ilave yapabilir veya eksiltebilir.
·         Yeni katılım yapacak kulüpler aşağıda yer alan katılım formunu doldurarak voleybol34@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir. Son başvuru tarihi 14 Kasım 2014 Cuma Günü  Saat 24.00’a kadardır.
·         Kura çekimi, 17 Kasım 2014 Pazartesi Günü Saat 16.00’da TVF 50.Yıl Spor Salonu içinde bulunan Voleybol İl Temsilciliği Ofisi’nde yapılacaktır.
·         Mini Voleybol Oyun Kuralları İçinTıklayınız.(Yeşil olarak yazılmış yazılar yarışma mini voleybol içindir, yani katılacağınız lig kurallarını ifade eder.)


BÜYÜKLER LİGİ KATILIM KOŞULLARI:

·         Büyükler kategorisinde yaş sınırlaması yoktur.
·         Büyükler Ligine katılım bedeli 500,00 TL’dir
·         Banka Hesap Bilgileri: Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ziraat Bankası Üsküdar Şubesi IBAN TR520001000403024312495007(internetten eft havale ve atm den kartsız işlemle de yatırabilirsiniz). Ödeme dekontunu voleybol34@gmail.com adresine gönderebilir siniz.
·         Müsabakaların Aralık 2014 ilk hafta başlatılması planlanmıştır. Bu sebeple lisans işlemlerinin ivedilikle yapılması önerilir.
·         Şu ana kadar katılım yapan kulüpler aşağıdadır.
·         Yeni katılım yapacak kulüpler aşağıda yer alan katılım formunu doldurarak voleybol34@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir. Son başvuru tarihi 14 Kasım 2014 Cuma Günü Saat 24.00’a kadardır.
·         Kura çekimi, 17 Kasım 2014 Pazartesi Günü Saat 16.30’da TVF 50.Yıl Spor Salonu içinde bulunan Voleybol İl Temsilciliği Ofisi’nde yapılacaktır.
       




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder